dimarts, 18 de febrer del 2014

Servei d'Assistència Psicològica



  SERVEI D’ASSISTÈNCIA 

PSICOLÒGICA


Objectiu

El Servei d’Acció Psicològica desenvolupa un projecte que té com a objectiu oferir atenció i tractament psicològic de qualitat dirigit a persones en situació econòmica precària o amb insuficients recursos econòmics per acudir a una consulta privada, col·laborant amb entitats sense ànim de lucre del nostre entorn. Les persones que fan l’assistència psicològica són psicòlegs voluntaris que col·laboren com a socis/es en l’entitat.


Destí

L'atenció psicològica va dirigida a persones amb ansietats, depressions, processos de dol sense resoldre, separació de fills, conductes addictives, problemes relacionals, dificultats de reagrupament familiar, nivells alts d'estrès per no tenir una situació regularitzada, poca disponibilitat per als fills, falta de temps per a formar-se, dificultats per a cuidar-se a un mateix, falta de xarxa social, afectiva i familiar, conflictes de parella, maltractaments, etc....


Característiques

La nostra teràpia és de tipus constructivista i es basa principalment en treballar amb la forma que té el pacient d’entendre i construir el món i les seves experiències. Així com en entendre la coherència dels símptomes que pateix amb els problemes i en utilitzar el seu potencial personal per a aconseguir el canvi desitjat.


Durada

El tractament tindrà una durada aproximada de 7-8 sessions d’una hora de durada cada una i pot ser tant de caràcter grupal com individual.


Procediment

Procediment d’acollida i tractament terapèutic:

- Sol·licitar el servei o derivació a aquest.
- Concertar primera entrevista.
- Inici i seguiment de cada cas a nivell individual o grupal i treball en equip.
- Tancament de la psicoteràpia segons cada cas.


Pautes de funcionament

Les pautes bàsiques de funcionament son: l’assistència a totes les sessions, la confidencialitat, la participació activa, el respecte i la realització de les activitats proposades.



CONTACTE:  SAPLASEU@GMAIL.COM  O BÉ  668840412 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada